Om Cordinator

Cordinator Medical Service är ett mindre familjeägt företag som grundades 2004 av Gunilla Rundqvist.

Cordinator Medical Service är ett mindre familjeägt företag som grundades 2004 av Gunilla Rundqvist. Gunilla har en bakgrund som narkossjuksköterska och hon är idag VD för bolaget. Cordinator arbetar efter devisen ”Privat sjukvård och företagshälsovård på dina villkor”. Vi är ett privat sjukvårdsalternativ som anpassar vårt erbjudande efter varje kunds behov där snabbhet, flexibilitet och kompetens är våra honnörsord.

Vår företagshälsovård är tillgänglig till alla medarbetare på företag som har avtal med oss. Vi erbjuder professionell rådgivning och skräddarsyr kostnadseffektiva sjukvårdslösningar tillsammans med våra kundföretag. Vi har som mål att erbjuda den rätta hjälpen till både företag som helhet och till anställda på individnivå där vi är en del i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Vi samarbetar även med de flesta försäkringsbolagen i Sverige så har du en privat sjukvårdsförsäkring är du vid behov välkommen att boka tid hos oss via ditt försäkringsbolag.

Vi har både sköterskemottagning och specialistmottagning på våra mottagningar i Linköping och Norrköping. Där arbetar mycket erfaren sjukvårdspersonal och vi har även tillgång till ett stort nätverk av underleverantörer och samarbetspartners. I Linköping erbjuder vi även operationer inom bl.a. ortopedi och kirurgi. Utöver all tänkbar vårdkompetens kan vi även erbjuda kompetenser inom HR, ergonomi, arbetsmiljöingenjör etc.

Våra sex tjänsteområden består av:

  • Företagshälsovård – skräddarsyr vi tillsammans med kund så den passar varje företags exakta behov.
  • Specialistmottagning – snabb tidsbokning till relevant specialistläkare samt vid behov operation.
  • Sköterskemottagning – vaccinationer, blodtrycksmätning, sårvård & omläggning, hälsoundersökningar, hälsosamtal och livsstilsanalyser.
  • Provtagning – samarbetar med flera digitala vårdgivare som använder våra vårdtjänster.
  • Konsulting – erbjuder verksamhets- & affärsutveckling, ledarskapsutveckling & coachning, strategiarbete, organisation och bemanning etc.
  • Privatpersoner – vårt utbud gäller även privatpersoner som själva betalar eller som nyttjar sin sjukvårdsförsäkring.

Läs gärna mer under respektive tjänsteområde eller lyssna nedan (30 sekunder).

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss