Kort om oss

Cordinator Medical Service grundades 2004 och erbjuder kvalitativ kundanpassad företagshälsovård och privat sjukvård i Linköping och Norrköping.

Cordinator Medical Service är ett av Östergötlands ledande företag inom företagshälsa och privat sjukvård. Vi är sedan 2004 då vi grundades, ett sjukvårdsalternativ som alltid anpassar vårt erbjudande efter varje kunds behov där snabbhet, flexibilitet och kompetens präglar vårt dagliga arbete.

Med stort fokus på varje kundföretags unika behov, så skräddarsyr vi tillsammans effektiva sjukvårdslösningar och långsiktiga upplägg. Vi strävar alltid efter att erbjuda rätt hjälp till både företag som helhet och till anställda på individnivå, där vi är en del i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Ända sedan Cordinator Medical Service grundades 2004 så har vi lagt största vikt vid kvalitet och kundnöjdhet. På det sättet har långsiktighet i våra kundrelationer varit en självklarhet från dag ett. Högsta kvalitet på allt vi gör säkerställer vi exempelvis genom noggrannhet och höga krav vid rekrytering, och kundnöjdhet som krav och förväntan exempelvis genom vår anpassningsbarhet i vårt erbjudande kring våra hälsotjänster.

Vi jobbar varje dag för att företag och dess anställda ska må bra, i dag och i morgon – en väg till bättre hälsa helt enkelt.

Privatperson?
Vi samarbetar med försäkringsbolagen i Sverige så har du en privat sjukvårdsförsäkring är du varmt välkommen att boka tid hos oss via ditt försäkringsbolag.

Mottagningar i Linköping och Norrköping
Vi har både sköterskemottagning och specialistmottagning på våra mottagningar i Linköping och Norrköping. Där arbetar mycket erfaren sjukvårdspersonal och vi har även tillgång till ett stort nätverk av underleverantörer och samarbetspartners. I Linköping erbjuder vi även operationer inom bl.a. ortopedi och kirurgi. Utöver all tänkbar vårdkompetens kan vi även erbjuda kompetenser inom HR, ergonomi, arbetsmiljöingenjör etc.

Våra sex tjänsteområden består av:

  • Företagshälsovård – skräddarsyr vi tillsammans med kund så den passar varje företags exakta behov.
  • Specialistmottagning – snabb tidsbokning till relevant specialistläkare samt vid behov operation.
  • Sköterskemottagning – vaccinationer, blodtrycksmätning, sårvård & omläggning, hälsoundersökningar, hälsosamtal och livsstilsanalyser.
  • Provtagning – samarbetar med flera digitala vårdgivare som använder våra vårdtjänster.
  • Kliniska prövningar – är undersökningar som syftar till att säkerställa effekt och säkerhet av nya läkemedel och andra nya produkter.
  • Privatpersoner – vårt utbud gäller även privatpersoner som själva betalar eller som nyttjar sin sjukvårdsförsäkring.

Läs gärna mer under respektive tjänsteområde eller lyssna nedan (29 sekunder).

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss