Provtagning

Provtagning och undersökning av våra erfarna sjuksköterskor; samarbete med digitala vårdgivare.

Provtagning och undersökning av våra erfarna sjuksköterskor. Provtagning med digitala vårdgivare kan i vissa fall hanteras på egen hand genom hembeställning och andra hanteras av en läkare eller annan vårdpersonal.

Cordinator Medical Service samarbetar med många olika digitala vårdgivare i Sverige som använder våra vårdtjänster. På samtliga våra mottagningar erbjuder vi provtagning och undersökning av erfarna sköterskor. Innan du kommer till oss köper du ett provtagningspaket eller får en remiss av din digitala vårdgivare. Sedan är du välkommen till oss på våra drop in-tider som normalt är måndag, tisdag och onsdag kl. 08:00 – 12:00 (ej helgdag eller dag före helgdag).

Vid eventuella frågor som rör provtagning eller din remiss kontaktar du aktuell digital vårdgivare.

Antikroppstest: Sedan juni 2020 erbjuder vi antikroppstest för att ge svar på om en person haft covid-19 (coronaviruset). Läs mer om detta här.

Antigentest: Sedan januari 2021 erbjuder vi antigentest för företag, för att inom en timme (oftast snabbare) ge svar på om en person har covid-19 (coronaviruset). Läs mer om detta här.

Kontakta oss


    Kontakta oss så berättar vi mer

    Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

    Kontakta oss