Jobba hos oss

Cordinator Medical Service är ett modernt sjukvårdsföretag med ett innovativt arbetssätt där vi alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål.

Cordinator växer – vi söker nu en undersköterska och två sjuksköterskor

Cordinator Medical Service är ett modernt sjukvårdsföretag med ett innovativt arbetssätt där vi alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål. Våra kunder och samarbetspartners består av kundföretag i alla branscher, försäkringsbolag, digitala vårdgivare och privatpersoner. Vi erbjuder företagshälsovård, sköterskemottagning och specialistmottagning där vi bl.a. utför hälsokontroller, provtagningar, konsultationer och operationer.

Vi utökar nu teamet med en undersköterska för mottagningsarbete, sjuksköterska inom företagshälsovård samt sjuksköterska inom forskning/kliniska prövningar. Vi söker även en person med intresse för sälj- och marknadsföring som har stort kundfokus. För rätt person skulle denna roll kunna delas med roll som undersköterska eller sjuksköterska hos oss.

Vi växer kraftigt inom samtliga våra affärsområden och söker därför kontinuerligt mer personal. Både tillsvidare anställningar och tillfälliga timanställningar är aktuella. Viktiga egenskaper för att passa in hos oss är att du har framåtanda och uppskattar nya utmaningar. Du är en flexibel lagspelare med modernt tankesätt och som har hög grad av serviceanda. Självklart är du kompetent och trygg i din profession.

Känner du dig träffad och vill veta mer? Skicka oss då gärna redan idag en intresseanmälan och berätta lite kort om dig själv.

Frågor och intresseanmälan skickas till: jobb@cordinator.se


Intresserad av samarbete med Cordinator?

Vi på Cordinator gillar och tror mycket på samarbeten och partnerskap. Vi söker kontinuerligt specialistkompetenser som kompletterar vårt nätverk. Tror du att du och ditt företag passar in hos oss får du gärna kontakta vår VD Gunilla Rundqvist för ett förutsättningslöst möte. Du når Gunilla på gunilla.rundqvist@cordinator.se eller 0709-191730.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss