Jobba hos oss

Cordinator Medical Service är ett modernt sjukvårdsföretag med ett innovativt arbetssätt där vi alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål.

Cordinator växer – just nu söker vi en vårdadministratör

Cordinator Medical Service är ett modernt sjukvårdsföretag med ett innovativt arbetssätt där vi alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål. Våra kunder och samarbetspartners består av kundföretag i alla branscher, försäkringsbolag, digitala vårdgivare och privatpersoner. Vi erbjuder företagshälsovård, sköterskemottagning och specialistmottagning där vi bl.a. utför hälsokontroller, provtagningar, konsultationer och operationer.

Vi söker nu en vårdadministratör till vår mottagning i Linköping.
Läs gärna mer här.

Vi växer kraftigt inom samtliga våra affärsområden och söker därför kontinuerligt mer personal. Både tillsvidare anställningar och tillfälliga timanställningar är aktuella. Viktiga egenskaper för att passa in hos oss är att du har framåtanda och uppskattar nya utmaningar. Du är en flexibel lagspelare med modernt tankesätt och som har hög grad av serviceanda. Självklart är du kompetent och trygg i din profession.

Vill du bli en av oss? Skicka då gärna din ansökan till erika.sjokvist@cordinator.se och har du frågor får du gärna kontakta Erika på 0707-316756.


Intresserad av samarbete med Cordinator?

Vi på Cordinator gillar och tror mycket på samarbeten och partnerskap. Vi söker kontinuerligt specialistkompetenser som kompletterar vårt nätverk. Tror du att du och ditt företag passar in hos oss får du gärna kontakta vår VD Gunilla Rundqvist för ett förutsättningslöst möte. Du når Gunilla på gunilla.rundqvist@cordinator.se eller 0709-191730.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss