Jobba hos oss

Cordinator Medical Service är ett modernt sjukvårdsföretag med ett innovativt arbetssätt där vi alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål.

Cordinator växer – vi söker kontinuerligt nya hungriga och nyfikna medarbetare

Cordinator Medical Service är ett modernt sjukvårdsföretag med ett innovativt arbetssätt där vi alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål. Våra kunder och samarbetspartners består av kundföretag i alla branscher, försäkringsbolag, digitala vårdgivare och privatpersoner. Vi erbjuder företagshälsovård, sköterskemottagning och specialistmottagning där vi bl.a. utför hälsokontroller, provtagningar, konsultationer och operationer.

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare till samtliga våra affärsområden

Är du undersköterska eller sjuksköterska (gärna med erfarenhet av företagshälsovård eller forskning/kliniska prövningar) får du gärna skicka in din spontanansökan till oss. Vi söker nu en person med intresse för sälj- och marknadsföring som har stort kundfokus. För rätt person skulle denna roll kunna delas med roll som undersköterska eller sjuksköterska hos oss.

Både tillsvidare anställningar och tillfälliga timanställningar är aktuella. Viktiga egenskaper för att passa in hos oss är att du har framåtanda och uppskattar nya utmaningar. Du är en flexibel lagspelare med modernt tankesätt och som har hög grad av serviceanda. Självklart är du kompetent och trygg i din profession.

Känner du dig träffad och vill veta mer? Skicka oss då gärna redan idag en intresseanmälan och berätta lite kort om dig själv.

Frågor och intresseanmälan skickas till: jobb@cordinator.se


Intresserad av samarbete med Cordinator?

Vi på Cordinator gillar och tror mycket på samarbeten och partnerskap. Vi söker kontinuerligt specialistkompetenser som kompletterar vårt nätverk. Tror du att du och ditt företag passar in hos oss får du gärna kontakta vår VD Gunilla Rundqvist för ett förutsättningslöst möte. Du når Gunilla på gunilla.rundqvist@cordinator.se eller 0709-191730.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss