Tjänst för sjuk- och friskanmälan

april 21, 2021

Som avtalskund och ansluten till vår företagshälsa finns möjligheten att ansluta sig till vår tjänst för sjuk- och friskanmälan. Är man ansluten till tjänsten kan alla medarbetare göra sjuk- och friskanmälningar dygnet runt via webben eller telefon. Arbetsgivaren får automatiskt en avisering via e-post eller sms om anmäld frånvaro (sjukanmälan eller VAB) och får bra koll på alla ärenden, såväl övergripande som på individnivå.

Tjänsten tillhandahålls tillsammans med vår partner TakeNote (www.takenote.se). I tjänsten ingår även ett GDPR-säkert rehabiliterings- och dokumentationsstöd med virtuellt säkerhetsskåp där alla dokument rörande de anställda (t.ex. anställningsavtal, tjänstbarhetsintyg, rehabmöten, läkarintyg etc.) är samlade på ett och samma ställe. Eventuella förstadagsintyg hanteras i samma tjänst. Kunden kan även på ett enhetligt sätt hantera beställningar och kommunikation med oss. Säkerheten är hög och beställningen är krypterad och finns i en skyddad miljö bakom brandväggar i en säkerhetsklassad serverhall. Det ingår även rapportverktyg med standardiserade funktioner för statistik och historik.

Tjänsten finns i tre varianter; med rådgivning från sjuksköterska, utan rådgivning eller med anpassad rådgivning och stöd från företagshälsa. Tillsammans med vår rådgivning får arbetsgivaren en helt komplett sjuk- och friskanmälantjänst med visning av aktuell sjukfrånvaro och VAB på kundunik webbsida. Sköterska från Cordinator tar kontakt med den anställde vid frånvaro för rådgivning samt gör en preliminär bedömning av beräknad frånvarorotid som rapporteras i systemet. En sköterska har även uppföljande samtal, enligt ett förbestämt intervall, med medarbetaren under sjukfrånvaron.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om de olika alternativen.

Ni hittar oss här

Cordinator Medical Service AB

Brigadgatan 26,
587 58 Linköping
Tel: 013-465 80 60

Södra Promenaden 32
603 53 Norrköping
Tel: 011-474 86 60

E-post: info@cordinator.se

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss