Sjuksköterska sökes till vår företagshälsovård i Norrköping

januari 11, 2022

Cordinator Medical Service är ett av Östergötlands ledande företag inom företagshälsa och privat sjukvård. Vi är sedan 2004 då vi grundades, ett hälso- och sjukvårdsalternativ som alltid anpassar vårt erbjudande efter varje kunds behov där snabbhet, flexibilitet och kompetens präglar vårt dagliga arbete. Med stort fokus på varje kundföretags unika behov, så skräddarsyr vi tillsammans effektiva hälsofrämjande lösningar och långsiktiga upplägg. Vi strävar alltid efter att erbjuda rätt hjälp till både företag som helhet och till anställda på individnivå, där vi är en del i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Vår företagshälsovård på Cordinator växer och tillströmningen av nya kundföretag är stor. Det är roligt och innebär att vi nu behöver bli fler i Norrköping.

Är du en utåtriktad sjuksköterska med stort intresse för förebyggande hälsoarbete och redo för nya utmaningar, hör av dig. Vi söker dig som är intresserad av människorna du möter och är en positiv lagspelare! Du arbetar i nära samverkan med våra kunder och övriga kollegor med olika yrkeskompetenser i vårt team. Du är intresserad av att bygga och utveckla en god relation med våra kundföretag och deras anställda samt bidra till att driva vår företagshälsovård framåt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av Hälsokontroller, Hälsosamtal, Kundkontakter, Medicinsk rådgivning, Förebyggande och hälsofrämjande arbete, Genomföra och återkoppla resultat från hälsoundersökningar, Vaccinationer, Drogtestning, Provtagning, Arbetsmiljö/Arbetsmedicin, Lagstadgade hälsoundersökningar, Rehabilitering i arbetslivet, Konsultation per telefon, t. ex medicinsk bedömning eller arbetsmiljöfrågor.

Krav: utbildad sjuksköterska

Meriterande: tidigare erfarenhet av företagshälsovård, mottagningsarbete eller privat verksamhet.

Mer information om tjänsten hittar du här.

Välkommen med din ansökan!

Ni hittar oss här

Cordinator Medical Service AB

Brigadgatan 26,
587 58 Linköping
Tel: 013-465 80 60

Södra Promenaden 32
603 53 Norrköping
Tel: 011-474 86 60

E-post: info@cordinator.se

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss