Läkare i Linköping och Norrköping

Cordinator Medical Service arbetar bara med erkända läkare med mycket hög kompetens i Linköping och Norrköping, utan mellanhänder och långa väntetider.

Cordinator Medical Service arbetar bara med erkända läkare med mycket hög kompetens i Linköping och Norrköping, utan mellanhänder och långa väntetider.

Vi har samarbete med försäkringsbolagen i Sverige så med en privat sjukvårdsförsäkring är du varmt välkommen att boka tid hos oss via ditt försäkringsbolag. Du som arbetar på ett företag som har avtal med oss har genom din anställning även du tillgång till vårt nätverk av erkända läkare.

Hör av dig till oss vid frågor.

Nedan några exempel på områden som vi täcker:

Ortopedi (kan handla om problem som armbåge, axel, knä eller ryggproblem)
Allmänmedicin (kan gälla högt blodtryck, diabetes, depression, sömnproblem, astma, ledvärk, magont, luftvägsinfektion, hudutslag och mycket annat)
Internmedicin (fristående basspecialitet som innefattar systemsjukdomar och sjukdomar som främst behandlas med läkemedel)
Neurologi (vanliga neurologiska symtom är huvudvärk, muskelsvaghet, klumpighet, svindel, skakningar och avdomning)
Kirurgi (kirurgiska ingrepp brukar kallas operation och kan ha som syfte att laga invärtes delar av kroppen, avlägsna sjuk vävnad, organ eller tumör genom excision eller att sätta in något, exempelvis en pacemaker)
Kardiologi (hjärt- och kärlsjukdomar)
Idrottsmedicin (till exempel fysioterapeuter och massörer)

Vi utför operationer inom bland annat ortopedi, handkirurgi och kirurgi. Exempel på operationer vi utför är:

– Artroscopi (titthålsoperation av knän och axlar)
– Triggerfinger och carpaltunnelklyvning
– Axeloperationer
– Ljumskbråck med titthålskirurgi
– Galloperation med titthålskirurgi
– Handkirurgiska operationer
– Fotoperationer
– Osv.

Har du frågor eller är du i behov av operation eller vård som ej är nämnt ovan? Då är det bara att höra av sig till oss så hjälper vi dig. Välkommen till Cordinator Medical Service i Linköping och Norrköping, vi hittar rätt läkare till dig.

Är du osäker på hur det fungerar kring sjukvårdsförsäkringar? Läs mer om det här: Så här fungerar en sjukvårdsförsäkring.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss