Cordinators samarbetspartners

november 20, 2012

Cordinator presenterar månadens samarbetspartner.
Först ut är:

dr Ted Leinsköld
Överläkare, fil.mag
Specialist i kirurgi
Födelseår: 1959

Beskrivning av verksamhet och dr Leinsköld

Dr Ted Leinsköld har mer än 20 års erfarenhet av kirurgi med ett brett panorama av sjukdomar som arbetsområde och anses idag vara en av Skandinaviens mest erfarna kirurger inom minimalinvasiv kirurgi (titthålskirurgi). Ted har mycket lång och ingående erfarenhet av alla slags utredningar och behandlingar som rör mag-tarmsjukdomar liksom leverns- och bukspottkörtelns sjukdomar. Han har mestadels arbetat på universitetssjukhus och det har resulterat i gedigen kirurgisk erfarenhet inom tumörsjukdomar och godartade sjukdomar. De första tumöroperationerna startade han med 1993. Ted har också mångårig erfarenhet som chef för titthålskirurgi och just titthålskirurgi har han arbetat med sedan 1991. Som kuriosa kan nämnas att Ted är en av Sveriges mest erfarna kirurger inom området bariatrisk kirurgi (operationer mot övervikt). Därtill är han en mycket erfaren traumaspecialist (olycksfallskirurgi).

För snart tio år sedan påbörjade Cordinator och dr Ted Leinsköld ett mycket givande och roligt samarbete. Ingen av våra patienter har drabbats av någon komplikation och ingen har heller behövt övernatta på sjukhus efter sitt ingrepp.

Då Cordinator alltid strävar efter högsta kompetens är vi glada över samarbetet med dr Leinsköld. Nedan ser du ett urval av de sjukdomar som vi behandlar med den särskilda erfarenheten. Utöver verksamheten vi bedrivit tillsammans, har dr Leinsköld erfarenhet av flera tusen ingrepp inom flera av nedanstående ingrepp.

Vanliga ingrepp
Gallsjukdom (titthål)
Ljumskbråck (både öppen och titthål)
Navelbråck och medellinjebråck (både öppen och titthål)
Ärrbråck (både öppen och titthål)
Gastroskopi
Hemorrojder
Anal fissur
Anal flikighet
Naevus/hudförändringar/lipom
Nageltrång

Ni hittar oss här

Cordinator Medical Service AB

Brigadgatan 26,
587 58 Linköping
Tel: 013-465 80 60

Södra Promenaden 32
603 53 Norrköping
Tel: 011-474 86 60

E-post: info@cordinator.se

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss