Cordinator växer – söker nu sjuksköterska/undersköterska

juni 5, 2018

Cordinator Medical Service är ett modernt sjukvårdsföretag med ett innovativt arbetssätt där vi alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål.

Vi bedriver företagshälsovård och specialistläkarmottagningar för försäkringskunder och privatpersoner. Vi gör olika typer av hälsokontroller, konsultationer och operationer. Vi har ett nära samarbete med Werlabs och andra aktörer i landet och vi utför bl.a. provtagningar och läkemedelsordinationer.

Vi söker dig som är sjuksköterska eller undersköterska, som har framåtanda och uppskattar nya utmaningar. Du är en teamspelare, flexibel, serviceminded och har ett modernt tankesätt som bidrar till att föra arbetet framåt. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde omkring den 1 september.

Dina arbetsuppgifter kommer variera men bestå främst av att ansvara för läkarmottagningar, utföra provtagning, och olika administrativa sysslor.

Vill du bli en av oss? Då skickar du din ansökan till erika.sjokvist@cordinator.se senast den 18 juni. Eventuella frågor besvaras av Erika på 070-7316756.

Ni hittar oss här

Cordinator Medical Service AB

Brigadgatan 26,
587 58 Linköping
Tel: 013-465 80 60

Södra Promenaden 32
603 53 Norrköping
Tel: 011-474 86 60

E-post: info@cordinator.se

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss