Cordinator öppnar företagshälsovård och specialistvård i Norrköping

september 21, 2017

PRESSMEDDELANDE

Cordinator erbjuder en heltäckande företagshälsovård och specialistläkarmottagningar inom bl a allmänmedicin, kardiologi, ortopedi och kirurgi. Företaget finns sedan tidigare i Linköping och etablerar sig nu även i Norrköping.

Flera av företagets kundföretag har anställda på båda orterna och fram till nu har detta lösts i en kombination av samarbeten i Norrköping och att undersökningarna kan göras på plats ute hos företagen. IFK Performance Center har ett modernt gym och ett genomtänkt koncept som syftar till att hjälpa individer att hålla sig långtidsfriska.

IFK Norrköping med Dale Reese i spetsen ligger bakom konceptet och har genom sin kompetens byggt in tjänster som funnits för elitidrottare tidigare, men som nu även kan erbjudas allmänheten.

”Jag ser en stor nytta av att komplettera vårt utbud med de tjänster som finns i IFK Performance Center och Dale Reese som nära samarbetspartner. Detta sammantaget med en ökad efterfrågan från företag med anställda i Norrköping gör att det nu känns helt rätt att utöka verksamheten med kontor i nya fräscha lokaler på Östgötaporten”, säger Gunilla Rundqvist, VD och grundare på Cordinator Medical Service AB.

”Cordinator kompletterar vårt utbud med medicinska tjänster, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra sponsorer en komplett företagshälsovård. Dagens företag möter en efterfrågan som kräver ett högt tempo. För att klara det och för att hjälpa medarbetarna att vara långtidsfriska erbjuder vår träningsanläggning en individanpassad träning. Träningen ska smälta in i vardagen och inte komma som en extra pålaga i ett redan tight schema. Samarbetet med Cordinator och vårt träningscenter kommer att möjliggöra för arbetsgivarna att nå långsiktiga resultat. Detta är ett samarbete som jag eftersökt länge”, säger Dale Reese, Idrottsskadeterapeut IFK Norrköping och medicinsk koordinator i svenska fotbollslandslaget.

För mer information kontakta Gunilla Rundqvist på telefon 0709-191730 eller e-post gunilla.rundqvist@cordinator.se.

Ni hittar oss här

Cordinator Medical Service AB

Brigadgatan 26,
587 58 Linköping
Tel: 013-465 80 60

Södra Promenaden 32
603 53 Norrköping
Tel: 011-474 86 60

E-post: info@cordinator.se

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss