Cordinator Livsstilsanalys – den digitala hälsoundersökningen

april 13, 2020

Cordinator Livsstilsanalys är ett bra komplement till våra traditionella hälsoundersökningar. Den är baserad på vår partner Firstbeats* världsledande pulsteknologi för övervakning av stress, återhämtning och fysisk aktivitet under 72 timmar. Mätning av aktivitet görs dygnet runt med Firstbeat Bodyguard 2 (mätinstrument som ingår) och som mäter hjärtfrekvensvariabiliteten, samtidigt som en elektronisk dagbok fylls i för att få information om hur de dagliga valen påverkar. Den långa mätperioden ger en bra överblick över det aktuella hälsoläget.

Mätningen görs under både arbetstid och fritid. Varje individ får en personlig rapport där även konditionsnivån framgår samt ett uppföljningssamtal med råd och tips från en certifierad livsstilsspecialist hos Cordinator. Uppföljningen kan även ske på distans om så önskas. För grupper med flera deltagare kan resultatet sammanställas och fungera som underlag för fortsatt hälsoutveckling för grupp, avdelning och organisation.

Livsstilsanalysen erbjuds inom ramen för Cordinators företagshälsovård och inga abonnemang tecknas utan vi erbjuder punktinsatser när man själv vill och med önskad frekvens. Läs gärna mer här hur det fungerar.

* Firstbeat grundades 2002 med bakgrund i toppmodern forskning inom fysiologi, matematisk modellering och beteendevetenskaplig forskning. Idag har Firstbeats livsstilsanalys sålts i mer än 40 länder och Firstbeat är den ledande leverantören av fysiologiska analyser för idrott, träning och välbefinnande. Konceptet bygger på världsledande pulsteknologi för övervakning av stress, återhämtning och fysisk aktivitet. Firstbeats teknologi finns redan i ett 100-tal konsumentprodukter från välkända tillverkare som Garmin, Jabra, Huawei, Microsoft, Samsung, Sony och Montblanc. Kundlistan består bl.a. av mer än 23 000 professionella idrottare från över 1 000 elitlag världen över.

Ni hittar oss här

Cordinator Medical Service AB

Brigadgatan 26,
587 58 Linköping
Tel: 013-465 80 60

Södra Promenaden 32
603 53 Norrköping
Tel: 011-474 86 60

E-post: info@cordinator.se

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss