Cordinator fortsätter växa och söker nu en vårdadministratör

augusti 25, 2021

Vi växer snabbt och behöver nu utöka med ytterligare medarbetare. Vi erbjuder ett spännande jobb med nya utmaningar och ett härligt team!

Cordinator Medical Service är ett nytänkande vårdföretag med stora visioner och hög serviceanda där vi alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål. Här har du möjlighet till personlig utveckling och ett varierande arbete. Vi bedriver sedan 2004 både företagshälsovård och specialistläkar-mottagningar för försäkringskunder och privatpersoner. Vi gör olika typer av hälsokontroller, konsultationer och operationer. Vi har ett nära samarbete med digitala vårdaktörer i landet och vi utför bland annat provtagningar åt dem. Vi finns på Garnisonen i Linköping och Platinum Cars Arena i Norrköping.

Hos oss kombinerar du som vårdadministratör ansvar för läkarmottagningar och kundkontakt med journalskrivning och administrativa uppgifter som:

• Mottagningsarbete
• Kundkontakter (via telefon och epost)
• Journalskrivning
• Remisshantering

Arbetsuppgifterna kräver att du är utbildad vårdadministratör. Det är meriterande om du även är undersköterska med kunskap i blodprovstagning, tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och journalskrivning.

Vi söker dig som är positiv, engagerad, gillar serviceyrket och som alltid har kunden i fokus och är flexibel i ditt arbetssätt. Du hittar mer information och kontaktuppgifter via länk till annonsen.

Om detta passar in på dig, tveka inte att söka!

Ni hittar oss här

Cordinator Medical Service AB

Brigadgatan 26,
587 58 Linköping
Tel: 013-465 80 60

Södra Promenaden 32
603 53 Norrköping
Tel: 011-474 86 60

E-post: info@cordinator.se

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss