Cordinator erbjuder nu COVID-19 antikroppstest

juni 4, 2020

Cordinator erbjuder nu COVID-19 antikroppstest Abbott S-SARS-CoV-2-ak (lgG). Antikroppstestet är vetenskapligt kontrollerat och validerat samt följer Folkhälsomyndighetens nationella strategi för diagnostik av COVID-19. Testet tas venöst, dvs. blodprov som tas i armvecket av behörig sjukvårdspersonal. Testet analyseras av kvalitetskontrollerat laboratorium (Swedac ackreditering).

Då det f.n. är extremt stort intresse av att testa sig erbjuder vi i första hand testet till våra kundföretag men i mån av tid och plats erbjuder vi det även till andra företag och privatpersoner. För företag med mer än 10 medarbetare som vill testa sig kan vi även åka ut till företaget och ta testerna på plats i företagets lokaler.

Observera att testerna måste tidbokas i förväg (ingen dropin). Alla som önskar ta testet måste vara fullt friska och ha varit helt symtomfria i minst 14 dagar (testa sig tidigast 4 veckor efter ev. symtomdebut) för ett mer tillförlitligt resultat och för att undvika smittspridning. Cordinator följer och uppdaterar kontinuerligt nya riktlinjer i enighet med berörda myndigheter.

Kontakta oss gärna för mer information eller frågor om tillgänglighet, pris etc.

Ni hittar oss här

Cordinator Medical Service AB

Brigadgatan 26,
587 58 Linköping
Tel: 013-465 80 60

Södra Promenaden 32
603 53 Norrköping
Tel: 011-474 86 60

E-post: info@cordinator.se

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss