Besväras du av inflammation i hörselgången (simmaröra)?

augusti 8, 2023

Till en studie söker nu Cordinator Medical Service vuxna och barn över 5 år som besväras av smärta, irritation eller ömhet i och kring hörselgången, även kallat simmaröra (extern otit).

Du ska inte ha haft dina besvär längre än 6 veckor. Syftet med studien är att utvärdera effekten och säkerheten vid behandling med en öronspray. Öronsprayen ska användas morgon och kväll i sju dagar.

Hur går det till?
Studien omfattar två besök hos Cordinator på Brigadgatan 26 i Linköping under en veckas tid, samt ett uppföljande telefonmöte efter en vecka. Totalt pågår studien i två veckor. Behandlingen och alla besök som ingår i studien är kostnadsfria.

Mer information eller intresseanmälan?
Kontakta oss gärna på på telefon 0707 – 597 906 (lämna röstmeddelande om vi inte svarar så ringer vi upp) eller e-post forskningsperson@cordinator.se.

Godkännande från myndigheter, samtycke och sekretess
Det är frivilligt att delta och du kan när som helst avbryta ditt deltagande. De personuppgifter du lämnar till oss behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) 2016/679. Studien är godkänd av Etikprövningsmyndigheten.

Ni hittar oss här

Cordinator Medical Service AB

Brigadgatan 26,
587 58 Linköping
Tel: 013-465 80 60

Södra Promenaden 32
603 53 Norrköping
Tel: 011-474 86 60

E-post: info@cordinator.se

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss