Cordinator växer ytterligare och söker nu även en undersköterska till Linköping

september 21, 2021

Vill du ha ett spännande jobb med nya utmaningar och ingå i vårt härliga och kompetenta team?

Cordinator Medical Service är ett nytänkande vårdföretag med stora visioner och hög serviceanda där vi alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål. Här har du möjlighet till personlig utveckling och ett varierande arbete.

På Cordinator bedriver vi sedan 2004 företagshälsovård och specialistläkarmottagningar för försäkringskunder och privatpersoner. Vi gör olika typer av hälsokontroller, konsultationer och operationer. Vi har ett nära samarbete med digitala aktörer i landet och vi utför bland annat provtagningar åt dem. Vi är totalt 12 fast anställda på Garnisonen i Linköping och Platinum Cars Arena i Norrköping.

Hos oss kombinerar du ansvar för läkarmottagningar och kundkontakt med provtagning, telefon och administrativa uppgifter. Tycker du detta låter spännande kontakta oss då för mer information.

Krav: Utbildad undersköterska.

Meriterande: Kunskap i blodprovstagning, tidigare erfarenhet av mottagningsarbete, datorvana samt kunskap i Word och gärna Excel.

Cordinator har kollektivavtal och tillämpar alltid provanställning vid nyrekrytering.

Vi söker dig som är positiv, social och gillar serviceyrket, som alltid har kunden i fokus och är flexibel i ditt arbetssätt. Då detta är ett självständigt arbete är det viktigt att du kan planera din dag och prioritera dina arbetsuppgifter tillsammans med närmsta chef. Du hittar mer information och kontaktuppgifter via denna länk till annonsen.

Om detta passar in på dig, tveka inte att söka!

Ni hittar oss här

Cordinator Medical Service AB

Brigadgatan 26,
587 58 Linköping
Tel: 013-465 80 60

Södra Promenaden 32
603 53 Norrköping
Tel: 011-474 86 60

E-post: info@cordinator.se

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

Kontakta oss