Konsulting

Verksamhets- och affärsutveckling, HR-frågor såsom arbetsmiljö, bemanning etc.

Behöver du hjälp med att bedriva verksamheten på en viss avdelning eller vill du se över hela din organisation? Vill du ha bättre fungerande rutiner? Är du i behov av extra bemanning periodvis?

Då kan vi på Cordinator hjälpa dig. Våra konsulter inom hälso- och sjukvård kan hjälpa till med verksamhets- & affärsutveckling, ledarskapsutveckling & coachning, strategiarbete, organisation och bemanning etc. Våra konsulter fungerar som projektledare och jobbar under kortare eller längre perioder med att hålla ihop hela projektet. Vi har lång erfarenhet och hjälper till med allt från planering till utförande. Vi ser på din verksamhet med våra ögon vilket innebär att du får både ett kundperspektiv och ett branschperspektiv. Tillsammans sätter vi individ i fokus.

Vi arbetar gärna tillsammans med din personal men kan också tillföra de resurser som fattas genom att bemanna med medarbetare från Cordinator. Våra erfarna sjuksköterskor kan t.ex. bedriva verksamheten på en hel avdelning med allt från inköp till besöksmottagning, medverka vid forskningsstudier eller som operationsteam. Vi har ett stort antal timanställda sjuksköterskor och undersköterskor som vi snabbt kan sätta in. Alla är välutbildade, kompetenta och har lång erfarenhet. Du slipper anställa och kan använda oss i perioder då era egna resurser inte räcker till.

Vi är en liten snabbfotad vårdaktör som kan tillföra smidighet och tänjbarhet i stora organisationer.

Via våra underleverantörer kan vi även erbjuda stöd inom HR, ergonomi, arbetsmiljöingenjör, dietist, administration, rehabsamordning etc.

Kontakta oss

    Kontakta oss så berättar vi mer

    Vill du veta mer om vad vi på Cordinator kan hjälpa dig och ditt företag med så ring eller mejla oss.

    Kontakta oss