Hem  /   Om Cordinator  /   Referenser

Ulrik Nykvist, försäkringsrådgivare på SPP

Vi har arbetat med Cordinator ända sedan de startade. De ger en väldigt bra service till våra sjukvårdsförsäkringskunder. I praktiken innebär det att de ordnar besök hos precis den typ av läkare som våra försäkringskunder behöver. De är mycket flexibla och man får snabbt en tid till någon av alla de specialister som ingår i deras nätverk. Alla brinner verkligen för det de gör och man får alltid ett trevligt och bra bemötande. Jag upplever att de alltid gör sitt bästa för att hitta bra lösningar – något som jag verkligen uppskattar.


Constance Lövefors, biträdande verksamhetschef, Berga vårdcentral

När vi klev ur landstinget fick vi möjlighet att använda externa leverantörer. Sedan januari 2009 ansvarar Cordinator för ca 50 % av vår distriktssköterskeverksamhet och bemannar verksamheten med erfarna distriktssköterskor och undersköterskor. De sköter planering, inköp, besöksbokning, telefonkonsultation, tar emot besök, gör hembesök och för journaler. Kort sagt – de ser till att helheten fungerar. De är smidiga att jobba med, kommer med egna idéer och tar verkligen ett helhetsansvar. Dessutom är de otroligt trevliga och positiva. Vi är jättenöjda!


Anna Viklund, VD på ISS Demogruppen

Jag fick höra talas om Cordinator när jag sökte en sjukvårdslösning för våra medarbetare. Cordinator har fungerat som Demogruppens företagshälsovård sedan 2004. De hjälper oss med hälsoundersökningar, vaccinationer, telefonrådgivning och bokning av läkare. De är verkligen snabba och har bra kontakter med rätt spetskompetens. Våra medarbetare får komma till rätt läkare redan samma dag eller dagen efter. Hos Cordinator är det alltid snabba puckar och hög kvalitet på både service och bemötande.


Lena Sundin, Operating Manager på Berzelius Clinical Research Center

Vi arbetar med kliniska läkemedelsprövningar på uppdrag av läkemedelsindustrin. Vi har höga krav på att de sköterskor som är med och jobbar i studierna är både tränade och väl insatta i området. Sköterskorna från Cordinator uppfyller väl dessa krav. Cordinator hjälper oss att bemanna studierna i de intensiva perioder då vi behöver förstärkning av extrapersonal. Vi har sedan 2007 ett mycket bra samarbete med Cordinator. Kommunikationen fungerar väl och de visar en stor följsamhet och förståelse för vårt arbetssätt.